Aeg, Electrolux, Zanussi, Whirlpool, Bauknecht, Ignis, Polar, Bosch, Siemens, Indesit, Hotpoint Ariston, Beko, Gorenje, Lehel, Hajdu gyártmányú készülékek garancia időn túli javítása. Új beépíthető készülékek, sütők, főzőlapok beüzemelése. Mosógépek, mosogatók, szárítógépek, hűtők, fagyasztók, no-frost hűtők, elektromos sütők, kerámialapok, mikrosütők, centrifugák javítása, szervizelése gyorsan, szakszerűen, garanciával. Megbízható, tapasztalt, korrekt szerelők várják hívását! Megfizethető, ügyfélbarát árakat, számlát és garanciát minden munkánkra biztosítunk! Kiszállási terület Budapest és Pest megye számos települése. Közvetlen telefonszámainkon szívesen segítünk javítással, garanciával, vásárlással kapcsolatban is. Elérhetőek vagyunk emailen, Facebookon, Viberen, Messengeren keresztül, vagy használhatja akár online hibabejelentőnket is.

 

Ha megbíz minket elromlott háztartási gépének javításával, megnyugodhat, mert nálunk nem találkozhat meglepetésekkel, “rejtett költségekkel”, nincs apró betűs rész, nincs dupla, tripla kiszállási díj, nem hárítjuk át Önre a parkolás díját sem. Mi nem használunk “vevőcsalogató” szlogeneket, mint “ingyenes kiszállás”, “nyugdíjas kedvezmény”, “1 órán belül”, “0-24” stb. Mi más szervizekhez képest elérhetőek vagyunk telefonon és interneten is. Mi csak korrekt, minőségi munkát, megfizethető árakat és érvényesíthető garanciát tudunk ígérni kedves Ügyfeleinknek. A javítás vagy bevizsgálás áráról minden esetben pontos tájékoztatást adunk. Az esetlegesen szükséges alkatrészeket mi biztosítjuk, a hiányzó alkatrészek rendelését mi intézzük, ezzel Önnek semmi dolga nem lesz. A megbeszélt kiszállási időpont előtt telefonos értesítést kap minden kedves megrendelőnk.  Amennyiben a mi hibánkból hiúsul meg a javítás, Önnek még a bevizsgálási díjat sem kell kifizetni. Amennyiben a javítás nem hozta meg a kívánt eredményt, Ön nem elégedett a javítás minőségével, vagy a munkánkkal, és ezt 3 napon belül jelzi, természetesen kiszereljük a beépített alkatrészt, és visszaszámlázzuk a javítás munkadíját is, mivel elsődleges célunk, hogy Ön elégedett legyen velünk és  a megjavított háztartási eszközzel.

Közvetlen telefonszámaink:

Katona Antal:     06209238719

Kiss Zoltán:      06309408330

Online hibabejelentő űrlap a Hibabejelentés menüpont alatt. Kérem, tájékozódjon kiszállási területünkről , valamint javítási és bevizsgálási árainkról is! A garanciával, jótállással, energiabesorolással , garanciális hibabejelentéssel kapcsolatban sok hasznos információt talál a  Tudástár menüpont alatt.

 

Miért minket válasszon?

 

  Több mint 30 éves szervizes tapasztalat

whirlpool szerviz

Korrekt, ügyfélbarát árak

whirlpool szerviz

Minőségi alkatrészek felhasználása

whirlpool szerviz

Minden munkánkra garanciát vállalunk

whirlpool szerviz

Megbízható szerelők

whirlpool szerviz

Whirlpool szerviz

whirlpool szerviz

Partner oldalunk: mosogepszervizes.hu

 

Összegzés
Kezdőlap
Cikk név
Kezdőlap
Megjegyzés
Háztartási gépek javítása Budapesten és Pest megyében
Szerző
Tulajdonos
Háztartási gép szerviz
Tulajdonos logo
Főoldal
4.7 (94.55%) 11 votes
%d blogger ezt szereti: