Háztartási gép szerviz Budapesten és Pest megyében
Budapesten és Pest megyében

Hűtőgép szerviz Szentmártonkáta

()

HŰTŐGÉP SZERVIZ SZENTMÁRTONKÁTA

hűtőgép szerviz nagykáta

HŰTŐGÉP JAVÍTÁS SZENTMÁRTONKÁTA

Whirlpool, Candy, Fagor, Beko, Gorenje, Indesit, Hotpoint Ariston, Siemens, Bosch, Aeg, Electrolux, Zanussi, Lg, Samsung, Lehel hűtőgépek, kombinált hűtők, no-frost hűtők, fagyasztók javítása. 

hűtőgép javítás nagykáta
szárítógép szerviz budapest i.
hűtőgép szerelő nagykáta
hűtőgép javítás nagykáta

Megbízható, tapasztalt, korrekt hűtőgép szerelő várja hívását! Megfizethető, ügyfélbarát árakat, számlát és garanciát minden munkánkra biztosítunk! Kiszállási terület Budapest és Pest megye számos települése. Közvetlen telefonszámainkon szívesen segítünk javítással, garanciával, vásárlással kapcsolatban is. A telefonos szaktanácsadás ingyenes!  Elérhetőek vagyunk emailen vagy Viberen keresztül is. Hűtőgép javítás Budapesten és Pest megye sok településén.

Hűtőgép szerviz Szentmártonkáta. További kiszállási területünket megtalálja itt. Tevékenységi körünk többek között hűtőgépek teljes körű szervizelése. Vezérlőpanelek javítása, felújítása. Kompresszorok cseréje. Kalorikus töltés. Teljes körű állapot és gazdaságossági felmérés javítás előtt. Szerelőink elsődleges feladata a korrekt hűtőgép javítás Szentmártonkátán is. Számlát és érvényesíthető garanciát minden elvégzett munkánkra biztosítunk.

Munkaidőben hívható telefonszám:

Email:

haztartasigepszervizes@gmail.com

Ha megbíz minket elromlott hűtőgépének javításával, megnyugodhat, mert nálunk nem találkozhat meglepetésekkel, “rejtett költségekkel”, nincs apró betűs rész, nincs dupla, tripla kiszállási díj, nem hárítjuk át Önre a parkolás díját sem. Mi nem használunk “vevőcsalogató” szlogeneket, mint “ingyenes kiszállás”, “nyugdíjas kedvezmény”, “1 órán belül”, “0-24” stb. Mi más szervizekhez képest elérhetőek vagyunk telefonon és interneten is. Mi csak korrekt, minőségi munkát, megfizethető árakat és érvényesíthető garanciát tudunk ígérni kedves Ügyfeleinknek. A hűtőgép javítás vagy bevizsgálás áráról minden esetben pontos tájékoztatást adunk. Az esetlegesen szükséges alkatrészeket mi biztosítjuk, a hiányzó alkatrészek rendelését mi intézzük, ezzel Önnek semmi dolga nem lesz. A megbeszélt kiszállási időpont előtt telefonos értesítést kap minden kedves megrendelőnk.  Amennyiben a mi hibánkból hiúsul meg a javítás, Önnek még a bevizsgálási díjat sem kell kifizetni. Amennyiben a javítás nem hozta meg a kívánt eredményt, Ön nem elégedett a javítás minőségével, vagy a munkánkkal, és ezt 3 napon belül jelzi, természetesen kiszereljük a beépített alkatrészt, és visszaszámlázzuk a javítás munkadíját is, mivel elsődleges célunk, hogy Ön elégedett legyen velünk és  a megjavított hűtőgéppel.

 
whirlpool szerviz

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.