Háztartási gép szerviz Budapesten és Pest megyében
Budapesten és Pest megyében

Whirlpool szerviz

()

MÁRKAFÜGGETLEN SZAKSZERVIZ

WHIRLPOOL SZERVIZ

WHIRLPOOL MOSÓGÉP SZERVIZ

mosógép szerelő

Whirlpool, Ignis, Polar, Bauknecht mosógépek, mosó-szárítógépek javítása Budapesten és Pest  megyében. Vezérlőpanelek felújítása, cseréje. Motorok  felújítása. Dobok felújítása gyári felújító szettel. Ragasztott üstök csapágyainak cseréje. Lengéscsillapítók, pumpák, fűtőbetétek, vízszintszabályzók cseréje minőségi új és utángyártott alkatrészekkel. Felültöltős mosógépek rozsdás tetőlemezeinek cseréje új vagy felújított lemezzel. A kicserélt alkatrészekre minden esetben legalább fél év garanciát biztosítunk. Hibabejelentés telefonon vagy emailen lehetséges. Megbízható és tapasztalt Whirlpool szerelő várja hívását!

WHIRLPOOL MOSOGATÓGÉP SZERVIZ

mosogatógép szerviz

Whirlpool, Bauknecht szabadon álló és beépített mosogatógépek javítása Budapesten és Pest megyében. A javításhoz szükséges ki-be építést nem kell külön szakemberre bíznia, ezt mi elvégezzük.  Keringető motorok, fűtőbetétek, optikai egységek cseréje. Hibakód kiolvasás, frissítés. A kicserélt alkatrészekre legalább fél év garanciát biztosítunk. Hibabejelentés telefonon vagy emailen lehetséges. Whirlpool javítás számlával és garanciával!

WHIRLPOOL SZÁRÍTÓGÉP SZERVIZ

szárítógép szerviz

Whirlpool, Bauknecht szárítógépek javítása Budapesten és Pest megyében. Ékszíjak, feszítők szakszerű cseréje. Hőszivattyús szárítógépek teljes belső tisztítása(szakműhelyben) Szűrők tisztítása, cseréje. Vezérlőpanelek cseréje, felújítása. A kicserélt alkatrészekre legalább  fél év garanciát biztosítunk. Hibabejelentés telefonon vagy emailen lehetséges.

WHIRLPOOL ELEKTROMOS SÜTŐ SZERVIZ

Whirlpool szabadon álló és beépített elektromos sütők, mikrosütők javítása. Sütők fűtőszálainak cseréje. Vezérlőpanelek, kijelzőpanelek felújítása, cseréje. Beépíthető sütők és főzőlapok bekötése, beüzemelése. Mikrosütők csillámlapjainak cseréje. A kicserélt alkatrészekre legalább  fél év garanciát biztosítunk. Hibabejelentés telefonon vagy emailen lehetséges.

TELEFON: 06209238719

Email: haztartasigepszervizes@gmail.com

whirlpool szerviz

A Cikkek menüpont alatt jó pár jellemző whirlpool meghibásodásról tud meg érdekességeket. A Tudástár/hibakódok menüpont alatt számtalan gép hibakódját megtalálja. Ugyan nem buzdítunk senkit sem az otthoni javításra, barkácsolásra, de sok olyan hiba van, ami házilag is, a gép szétszerelése nélkül megszüntethető. Pl. ha a gépet nem lehet bekapcsolni, nincs kijelzés, érdemes kipróbálni a konnektort egy másik fogyasztóval, pl. hajszárítóval, van-e benne feszültség. Ha a mosógép nem vesz vizet, megnézhetjük a befolyócső szűrőit, a csap állapotát, van-e víz a rendszerben. Ha nem tudja kinyomni a vizet a mosógép, szedjük ki az alsó szűrőjét, ez lehet eldugulva esetleg. Amennyiben ezek ellenőrzését, vagy a komolyabb hibák javítását tapasztalt szerelőre bízná, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.