Szárítógép szerelő Csepel

Szárítógép szerelő Csepel

Márkafüggetlen szárítógép szerviz Csepel

szárítógép szerviz Csepel

Gond van a szárítógépével? Folyik, hibakódot ír ki és nem indul, ha be is indul, csak csörög és zörög? Szeretné, ha szárítógépe olyan lenne mint régen? Akkor Önnek egy megbízható szárítógép szervízre van szüksége! Szerelőink korrekt, profi szakemberek, valódi szaktudással, rutinnal és több tíz éves márkaszervizes tapasztalattal rendelkeznek. Minden elvégzett munkánkra számlát, garanciát, és megfizethető árakat tudunk biztosítani.

Nem tudunk versenyezni olyan szervizekkel, akiknek “ingyen kiszállás és javítás” a szlogenjük, nem tudunk adni “nyugdíjas kedvezmény”-t, nem tudunk vasárnap éjjel tizenegykor javítást vállani Önnél, ahogy más szervizek ígérik, és nem is akarunk. Mi csak korrekt árakon, maximális szaktudással megadjuk Önnek azt, hogy újra elégedett lehessen évek óta használt, szeretett szárítógépével. Mi csak javítunk. De azt tisztességesen.

Kiszállási, bevizsgálási áraink

     Szárítógép javítás Csepel. A bevizsgálási és kiszállási díj összesen : 5000Ft.

szárítógép javítás Csepel

Kapcsolat

Viber és telefonszám: +36209238719

Email: [email protected]

Hibabejelentés 0-24

Partner oldal : Mosógépszervizes

Szárítógép javítás Csepel

szárítógép szerelő Csepel

Szárítógép szerelő Csepel
5 (100%) 2 votes

Szervizünk 2018 december 19.-től zárva tart, nyitás 2019 január 3.- án. Az online hibabejelentés az ünnepek alatt is üzemel. Megértésüket köszönjük!