Háztartási gép szerviz Budapesten és Pest megyében
Budapesten és Pest megyében

Árak

()
kiszállási díj

Bevizsgálási, kiszállási, javítási árak.

Komplex bevizsgálási díjunk: 9800 Ft. Ez tartalmazza a kiszállást, a bevizsgálást, a parkolási díjakat, a teljes  állapotfelmérést, az alkatrészbeszerzés költségeit (pl. postaköltség) és az árajánlatot is. Ezt az árat csak egyszer kell fizetni, még akkor is, ha a teljes javítást csak többszöri kiszállással lehet elvégezni (pl. alkatrészrendelés miatt, tehát nincs többszöri kiszállási díj, a további kiszállás költségei minket terhelnek) Amennyiben a készüléket sikerül megjavítani az első alkalommal, a számla végösszege csak munkadíjat és az alkatrészek árait tartalmazza, a fenti  bevizsgálás díjat elengedjük!

 Példa: Hibamegállapítás után Ön nem fogadja el az árajánlat összegét, vagy a javításhoz szükséges alkatrész már nem beszerezhető, illetve a gépet már nem célszerű javítani, akkor Ön a fenti bevizsgálási díjat fizeti.

Ha Ön elfogadja az javítási ajánlatot, és a szükséges alkatrész van is nálunk, akkor nincs bevizsgálási díj, csak a munkadíjat és alkatrészköltséget kell kifizetni (pl. munkadíj 15000ft+alkatrész 10000ft, összesen 25000ft a fizetendő összeg.) Ha azonnal nem tudjuk megjavítani a készüléket, mert alkatrészt kell rendelni, de Ön elfogadta az árajánlatot (esetünkben 25000 ft.) akkor első alkalommal 9800 ft. bevizsgálási díjat kell fizetni, a javítás elkészültekor pedig a fennmaradó 15200 ft-ot.  

Telefonos segítségnyújtás: 1 köszönöm🙂

Hiba nem a készülékben volt: 9800 Ft. Pl: áramellátási, konnektorhiba, vízellátási, vízcsap hiba, külső, fali dugulás.

Kis javítás:9800-18000Ft. pl. hiba feltárása a gép szétszerelése nélkül, szűrőtisztítás, szűrőcsere, befolyócsőcsere. Lábak beállítása, ajóállítás.

Közepes javítás: 18000-25000Ft. Mosógép pumpacsere, fűtőtestcsere, motorjavítás, belső dugulás javítás, lengéscsillapítók cseréje, felültöltős csapágycsere, hőfokszabályzó csere stb.

Nagy javítás: 25000-35000Ft. Mosógép üst és dobcsere, műhelybe szállított gépek javítása stb. Szállítási költség: +10000Ft.

Hőszivattyús szárítógépek teljes belső tisztítása műhelybe szállítással : 39900 Ft.+ alkatrészköltség( pl. új szűrő)

Beépíthető elektromos készülékek , főzőlapok, sütők beüzemelése: egy készülék esetén 13000 Ft, további készülékek esetén 7000 Ft + anyag és alkatrészköltség. Gázüzemű készülékeket sajnos nem tudunk üzembe helyezni.

A fenti árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az alkatrész költségeket, de a kiszállási és bevizsgálási díjat igen. Mivel nincs két egyforma javítás, ezért minden esetben egyedi árajánlatot adunk a bevizsgálás után.

whirlpool szerviz

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.