Háztartási gép szerviz Budapesten és Pest megyében
Budapesten és Pest megyében

Árak

()
kiszállási díj

Bevizsgálási, kiszállási, javítási árak.

Komplex bevizsgálási díjunk van, ez minden budapesti kerületben és vidéki településen ugyanannyi: 10000 Ft. Ez tartalmazza a kiszállást, a bevizsgálást, a parkolási díjakat, a teljes  állapotfelmérést, az alkatrészbeszerzés költségeit (pl. postaköltség) és az árajánlatot is. Ezt az árat csak egyszer kell fizetni, még akkor is, ha a teljes javítást csak többszöri kiszállással lehet elvégezni (pl. alkatrészrendelés miatt), tehát nincs többszöri kiszállási díj, a további kiszállás költségei minket terhelnek) A javítás teljes fizetendő végösszege három részből tevődik össze: bevizsgálási díj+munkadíj+alkatrész ár.

 Példa: Ha a hibamegállapítás után Ön nem fogadja el az árajánlat összegét, vagy a javításhoz szükséges alkatrész már nem beszerezhető, illetve a gépet már nem célszerű javítani, akkor Ön a fenti bevizsgálási díjat fizeti.

  Példa: Ha a javításhoz alkatrészt kell rendelni, akkor első alkalommal Ön a bevizsgálási díjat fizeti. Ha megérkezett az alkatrész, és mi megjavítottuk a készüléket, akkor Ön a fennmaradó munkadíjat és alkatrészárat fizeti.

Ha tudtunk segíteni Önnek hibával, hibakódokkal, gépvásárlási tanácsokkal kapcsolatban telefonon vagy emailen: 1 köszönöm:), vagy egy 5 csillagos értékelés ezen a linken:  Értékelés

 

Hiba nem a készülékben volt: 10000 Ft. Pl: áramellátási, konnektorhiba, vízellátási, vízcsap hiba, külső vagy fali dugulás.

Kis javítás:11000-15000Ft. pl. hiba feltárása a gép szétszerelése nélkül, szűrőtisztítás, szűrőcsere, befolyócsőcsere. Lábak beállítása, ajóállítás.

Közepes javítás: 16000-25000Ft. Mosógép pumpacsere, fűtőtestcsere, motorjavítás, belső dugulás javítás, lengéscsillapítók cseréje, felültöltős mosógép csapágycsere, hőfokszabályzó csere stb.

Nagy javítás: 26000-35000Ft. Mosógép üst és dobcsere, műhelybe szállított gépek javítása stb. Szállítási költség: +10000Ft.

Hőszivattyús szárítógépek teljes belső tisztítása műhelybe szállítással : 39900 Ft.+ alkatrészköltség( pl. új szűrő)

Beépíthető elektromos készülékek , főzőlapok, sütők beüzemelése: egy készülék esetén 15000 Ft, további készülékek esetén 10000 Ft + anyag és alkatrészköltség. Gázüzemű készülékeket sajnos nem tudunk üzembe helyezni.

A fenti árak tájékoztató jellegűek, és nem tartalmazzák az alkatrész költségeket. Mivel nincs két egyforma javítás, ezért minden esetben egyedi, korrekt árajánlatot adunk a bevizsgálás után.

whirlpool szerviz

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.