Telefon:06209238719, 06309408330
E-mail:[email protected]

Árak

 Bevizsgálás, javítás árai.

 

kiszállási díj

Bevizsgálás Budapesten és vidéken: 6000Ft. Ezt csak abban az esetben kell fizetni, ha Ön nem kéri a javítást, nem beszerezhető az alkatrész, nem gazdaságos a javítás, nem a készülékben volt a hiba, pl. elektromos vagy vízhálózati hiba, illetve ha a hiba nem jelentkezett.

Kis javítás:6-9000Ft.    pl. hiba feltárása a gép szétszerelése nélkül, ha nem a gép hibásodott meg(nincs áram, víz stb.),  szűrőtisztítás, szűrőcsere, befolyócsőcsere,hűtőgép bakteriális szűrőcsere, kondenzátortisztítás, külső dugulás javítás.

Közepes javítás: 9-15000Ft. Mosógép pumpacsere, fűtőtestcsere, motorjavítás, belső dugulás javítás, lengéscsillapítók cseréje, felültöltős csapágycsere,hőfokszabályzó csere stb.

Nagy javítás: 15-25000Ft. Mosógép üst és dobcsere, hűtőgép töltés, kompresszorcsere, műhelybe szállított gépek javítása stb.

Beépíthető elektromos készülékek , főzőlapok, sütők beüzemelése: egy készülék esetén: 10000Ft., további készülékek esetén +7000 Ft.

Ha többszöri kiszállás szükséges a teljes javításhoz, ennek költségét szervizünk nem hárítja át Önre, mint ahogy az esetlegesen felmerülő parkolási díjakat sem. A javítási tételeink tájékoztató jellegűek, és nem tartalmazzák a felhasznált, beépített alkatrészek árait.

Amennyiben árainkat elfogadhatónak találja, és megbíz minket elromlott háztartási gépének javításával, a hibabejelentés oldalon megteheti egy űrlap kitöltése után, illetve ugyanitt megtalálhatja telefonos elérhetőségeinket is.

bevizsgálás

Mosógépszerviz

Kérem, ha hasznosnak találta a cikket, értékelje vagy segítsen minket egy megosztással. Köszönöm!

Árak
4.7 (93.85%) 13 votes