Háztartási gép szerviz Budapesten és Pest megyében
Budapesten és Pest megyében

Candy mosogatógép szerelő és szerviz

()

CANDY MOSOGATÓGÉP SZERELŐ ÉS SZERVIZ

háztartási gép szerelő

Csörög, zörög és nem mosogat? Folyik a víz a mosogatógépből, vagy hibakódot ír ki, és nem tudja mi az? Akkor Önnek egy tapasztalt és megbízható mosogatógép szerelőre van szüksége! Problémájával forduljon hozzánk bizalommal, mi tudunk segíteni!

Candy mosógépek, mosogatógépek, szárítógépek, elektromos sütők és kerámialapok, valamint mikrosütők javítása Budapesten és Pest megye sok településén.

Candy mosogatógép szerelő vállalja:  Szűrők tisztítása vagy cseréje. Keringető motor és pumpa csere. Fűtőbetétcsere. Vezérlőpanel felújítás vagy csere. Ajtótömítések, szórókarok cseréje. stb.

A javítást minden esetben teljes állapotfelmérés előz meg, gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve, illetve az esetlegesen várható további meghibásodásokra felhívjuk az Önök figyelmét. A javítást a helyszínen végezzük, és csak a legritkább esetben szállítjuk el műhelybe a készüléket. A bevizsgálás díját csak egyszer számítjuk fel, még akkor is, ha a javítás többszöri kiszállást igényel (pl. alkatrészrendelés miatt). Külön kiszállási díjat nem számolunk fel. Az alkatrészeket mi biztosítjuk, valamint az esetleges alkatrészrendeléseket is leszervezzük. A kiszállás előtt minden esetben telefonon is jelentkezik a candy mosogatógép szerelő.

aeg mosogatógép szerelő
aeg mosogatógép szerviz
aeg mosogatógép javítás
electrolux mosógép szerviz

BOSCH MOSOGATÓGÉP SZERVIZ

 Megbízható, tapasztalt és korrekt candy mosogatógép szerelő várja hívását! Megfizethető, ügyfélbarát árakat és számlát, valamint garanciát minden munkánkra biztosítunk! Kiszállási területünk Budapest és Pest megye számos települése. Közvetlen telefonszámainkon szívesen segítünk javítással és garanciával, valamint vásárlással kapcsolatban is. A telefonos szaktanácsadás ingyenes!  Elérhetőek vagyunk emailen és hibabejelentő űrlapon, továbbá Viber üzeneten keresztül is. 

Az Candy mosogatógép szerelő telefonszámait, valamint email és ürlapos elérhetőségeit a Hibabejelentés menüpont alatt találja meg.

Candy mosogatógép javítással kapcsolatos hibakódokat és javítási segédleteket megtalálja weboldalunkon.

Az Candy mosogatógép szerviz szolgáltatási területe Budapest és Pest megye sok települése. Megtekintheti a Kiszállási terület menüpont alatt.

Vegyünk új gépet, vagy a javítást válasszuk inkább?

Egy háztartási gép  javíttatása sokkal költséghatékonyabb, mintha egy teljesen új berendezést vásárolna. A szolgáltatás igénybevételével még időt és energiát is megspórolhat, hiszen ahhoz, hogy megleljen egy tökéletes, új háztartási gépet, számos műszaki bolt kínálatát végig kell böngésznie. A hosszú évek során tapasztaltuk, hogy nemcsak a költséghatékonyság miatt döntenek az ügyfelek a javíttatás mellett, hanem azért is, mert alapvetően kiválóan funkcionált az adott háztartási gép, és ezért ragaszkodnak hozzá a fennálló probléma ellenére is. Sokan attól félnek, hogy a javítás után már nem lesz teljes értékű, “gyári állapotú”  a szerkezet. Megnyugtatásul közlöm, hogy a beszerelt alkatrészek minősége legtöbbször jobb, mint ami gyárilag benne volt, de legalább ugyanolyan. Arról nem is beszélve, hogy az alkatrészcsere egyedi beszerelést igényel, és többször le is van ellenőrízve, nem úgy mint a gyárban az összeszerelő szalag mellett, ahol lehetséges, hogy egy betanított munkás vagy robot rakja bele az adott alkatrészt a futószalag mellett. Minden alkatrészcserét egy teljeskörű állapotfelmérés is megelőz, gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve. A javítás után sokszor valóban elmondhatjuk, hogy jobb lett, mint a gyári:)

whirlpool szerviz

Partner szerviz:

mosogepszervizbuda.com

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.