Háztartási gép szerviz Budapesten és Pest megyében
Budapesten és Pest megyében

Mosógép szállítás rögzítő eltávolítása

Megvettük az új mosógépet, hazavitettük, kicsomagoltuk, és ott áll a mosókonyha közepén és mindenki örül:) De sajnos van még egy dolog, amit el kell végeznünk: be kell üzemelni az új családtagot! Azon túl, hogy kialakítottuk a kifolyó és befolyó csö csatlakozását, illetve rendelkezésre áll egy megbízható konnektor is, (sokan benne hagyták hónapokig is, és csodálkoztak, miért csörög, zözög, ugrál a mosógép) de az egyik legfontosabb, amit sokan elfelejtenek, a szállításrögzítők eltávolítása. Ez gyártóként, mosógépenként eltérő lehet, de mindenképpen valamilyen rögzítőcsavaros megoldás. Esetenként fém idomokat, távtartó műanyagokat és csavarokat alkalmaznak. Ennek célja az, hogy a szállítás alkalmával az extrém mozgatás ne tegye tönkre az üst-dob-lengéscsillapító rendszert. Pár képben próbáljuk megmutatni a szállításrögzítő megoldásokat.

A szükséges szerszámokat általában mellékelik a géphez, megtalálható a csomagolásban. Ha mégsem, akkor szükség lehet 8-10 villás, racsnis, vagy dugókulcsra is. Egy táblázatban megmutatjuk egy whirlpool felültöltős mosógép üzembehelyezési útmutatóját.

()

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Szolgáltatási területünkön a kiszállási, bevizsgálási díj: 10000Ft

Javítás szinte kizárólag az Ön otthonában, nagyon ritkán kell telephelyünkre szállítani a gépeket. (Budapest, 1213, Csepel)