Háztartási gép szerviz Budapesten és Pest megyében
Budapesten és Pest megyében

Üdvözöljük! Katona Antal (pesti oldal) betegszabadságon van. Megértésüket köszönjük!

Elektromos sütő szerviz

()

elektromos sütő szerviz

Elektromos sütő szerviz

Elektromos sütő szerelő

Elektromos sütők, kerámialapok, mikrosütők javítása. Új beépíthető készülékek beüzemelése Budapesten és Pest megyében. Sütők

fűtőszálainak cseréje. Légkeverő motorok javítása, cseréje. Vezérlőelektronikák felújítása, cseréje. Megbízható és felkészült elektromos sütő szerelő valódi szaktudással és rutinnal várja hívását. Elektromos sütő javítás megfizethető árakon, számlával és garanciával. 

Ha kérdése van sütő javítással, szereléssel kapcsolatban, kérem használja elérhetőségeinket, a szaktanács minden esetben ingyenes! Kiszállási és bevizsgálási díjunk mindig, mindenhol 9800 Ft. Megvalósult javítás esetén nincs kiszállási díj! Az előzetes bevizsgálásunk tartalmazza a kiszállási díjat, a teljes állapotfelmérést, tájékoztatást a jövőben várható hibákról, annak javítási árairól, valamint egy iránymutatást a gazdaságosság tekintetében. Javaslatainkat figyelembe véve Ön eldöntheti, megjavíttatja a régit, vagy új készüléket vásárol. Természetesen nem az a célunk, hogy Ön megváljon a jól bevált sütőjétől, mikrosütőjétől, ezért mindent megteszünk azért, hogy újra működőképes, még több évig használható háztartási gépe legyen az új készülék árának töredékéért. Minden munkánkra legalább fél év garanciát vállalunk, melyet a számlával tud érvényesíteni. Javítási árainkrólszolgáltatási területünkről a fenti menüpontokban tájékozódhat. A tudástár menüpontban sok hasznos információt is talál.

elektromos sütő javítás

Professzionális szolgáltatások a hiba feltárásától az elkészülésig!

elektromos sütő szerviz

Vissza a Főoldalra

Partner oldalunk a mosogepszervizes.hu

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.