Háztartási gép szerviz Budapesten és Pest megyében
Budapesten és Pest megyében

Fagor mosógép szerelő és szerviz

()

FAGOR MOSÓGÉP SZERELŐ ÉS SZERVIZ

Csörög, zörög és nem indul? Folyik a víz a mosógépből, vagy hibakódot ír ki, és nem tudja mi az? Akkor Önnek egy tapasztalt és megbízható mosógép szerelőre van szüksége! Problémájával forduljon hozzánk bizalommal, mi tudunk segíteni!

Fagor mosógépek, mosogatógépek, szárítógépek, elektromos sütők és kerámialapok, valamint mikrosütők javítása Budapesten és Pest megye sok településén.

Az Fagor mosógép szerviz vállalja:  Csapágycsere és lengéscsillapítók cseréje, pumpacsere és fűtőbetétcsere. Vezérlőpanel felújítás vagy csere. Hőszivattyús és kondenzációs szárítógépek belső tisztítása (csak műhelyben). Ajtógumi csere és motorcsere, valamint motorfelújítás.

 

A javítást minden esetben teljes állapotfelmérés előz meg, gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve, illetve az esetlegesen várható további meghibásodásokra felhívjuk az Önök figyelmét. A javítást a helyszínen végezzük, és csak a legritkább esetben szállítjuk el műhelybe a készüléket. A bevizsgálás díját csak egyszer számítjuk fel, még akkor is, ha a javítás többszöri kiszállást igényel (pl. alkatrészrendelés miatt). Külön kiszállási díjat nem számolunk fel. Az alkatrészeket mi biztosítjuk, valamint az esetleges alkatrészrendeléseket is leszervezzük. A kiszállás előtt minden esetben telefonon is jelentkezik az fagor mosógép szerelő.

aeg mosogatógép szerelő
aeg mosogatógép szerviz
aeg mosogatógép javítás
electrolux mosógép szerviz

 Megbízható, tapasztalt és korrekt Fagor mosógép szerelő várja hívását! Megfizethető, ügyfélbarát árakat és számlát, valamint garanciát minden munkánkra biztosítunk! Kiszállási területünk Budapest és Pest megye számos települése. Közvetlen telefonszámainkon szívesen segítünk javítással és garanciával, valamint vásárlással kapcsolatban is. A telefonos szaktanácsadás ingyenes!  Elérhetőek vagyunk emailen és hibabejelentő űrlapon, továbbá Viber üzeneten keresztül is. 

Fagor mosógép szerelő telefonszámait, valamint email és ürlapos elérhetőségeit a Hibabejelentés menüpont alatt találja meg.

Fagor mosógép javítással kapcsolatos hibakódokat és javítási segédleteket megtalálja weboldalunkon.

A Fagor mosógép szerviz szolgáltatási területe Budapest és Pest megye sok települése. Megtekintheti a Kiszállási terület menüpont alatt.

Vegyünk új gépet, vagy a javítást válasszuk inkább?

Egy háztartási gép  javíttatása sokkal költséghatékonyabb, mintha egy teljesen új berendezést vásárolna. A szolgáltatás igénybevételével még időt és energiát is megspórolhat, hiszen ahhoz, hogy megleljen egy tökéletes, új háztartási gépet, számos műszaki bolt kínálatát végig kell böngésznie. A hosszú évek során tapasztaltuk, hogy nemcsak a költséghatékonyság miatt döntenek az ügyfelek a javíttatás mellett, hanem azért is, mert alapvetően kiválóan funkcionált az adott háztartási gép, és ezért ragaszkodnak hozzá a fennálló probléma ellenére is. Sokan attól félnek, hogy a javítás után már nem lesz teljes értékű, “gyári állapotú”  a szerkezet. Megnyugtatásul közlöm, hogy a beszerelt alkatrészek minősége legtöbbször jobb, mint ami gyárilag benne volt, de legalább ugyanolyan. Arról nem is beszélve, hogy az alkatrészcsere egyedi beszerelést igényel, és többször le is van ellenőrízve, nem úgy mint a gyárban az összeszerelő szalag mellett, ahol lehetséges, hogy egy betanított munkás vagy robot rakja bele az adott alkatrészt a futószalag mellett. Minden alkatrészcserét egy teljeskörű állapotfelmérés is megelőz, gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve. A javítás után sokszor valóban elmondhatjuk, hogy jobb lett, mint a gyári:)

whirlpool szerviz

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.