Háztartási gép szerviz Budapesten és Pest megyében
Budapesten és Pest megyében

Whirlpool szerviz

()

MÁRKAFÜGGETLEN SZAKSZERVIZ

WHIRLPOOL SZERVIZ

WHIRLPOOL MOSÓGÉP SZERVIZ

mosógép szerelő

Whirlpool, Ignis, Polar, Bauknecht mosógépek, mosó-szárítógépek javítása Budapesten és Pest  megyében. Vezérlőpanelek felújítása, cseréje. Motorok  felújítása. Dobok felújítása gyári felújító szettel. Ragasztott üstök csapágyainak cseréje. Lengéscsillapítók, pumpák, fűtőbetétek, vízszintszabályzók cseréje minőségi új és utángyártott alkatrészekkel. Felültöltős mosógépek rozsdás tetőlemezeinek cseréje új vagy felújított lemezzel. A kicserélt alkatrészekre minden esetben legalább fél év garanciát biztosítunk. Hibabejelentés telefonon vagy emailen lehetséges. Megbízható és tapasztalt Whirlpool szerelő várja hívását!

WHIRLPOOL MOSOGATÓGÉP SZERVIZ

mosogatógép szerviz

Whirlpool, Bauknecht szabadon álló és beépített mosogatógépek javítása Budapesten és Pest megyében. A javításhoz szükséges ki-be építést nem kell külön szakemberre bíznia, ezt mi elvégezzük.  Keringető motorok, fűtőbetétek, optikai egységek cseréje. Hibakód kiolvasás, frissítés. A kicserélt alkatrészekre legalább fél év garanciát biztosítunk. Hibabejelentés telefonon vagy emailen lehetséges. Whirlpool javítás számlával és garanciával!

WHIRLPOOL SZÁRÍTÓGÉP SZERVIZ

szárítógép szerviz

Whirlpool, Bauknecht szárítógépek javítása Budapesten és Pest megyében. Ékszíjak, feszítők szakszerű cseréje. Hőszivattyús szárítógépek teljes belső tisztítása(szakműhelyben) Szűrők tisztítása, cseréje. Vezérlőpanelek cseréje, felújítása. A kicserélt alkatrészekre legalább  fél év garanciát biztosítunk. Hibabejelentés telefonon vagy emailen lehetséges.

WHIRLPOOL ELEKTROMOS SÜTŐ SZERVIZ

Whirlpool szabadon álló és beépített elektromos sütők, mikrosütők javítása. Sütők fűtőszálainak cseréje. Vezérlőpanelek, kijelzőpanelek felújítása, cseréje. Beépíthető sütők és főzőlapok bekötése, beüzemelése. Mikrosütők csillámlapjainak cseréje. A kicserélt alkatrészekre legalább  fél év garanciát biztosítunk. Hibabejelentés telefonon vagy emailen lehetséges.

TELEFON: 06209238719

Email: haztartasigepszervizes@gmail.com

whirlpool szerviz

A Cikkek menüpont alatt jó pár jellemző whirlpool meghibásodásról tud meg érdekességeket. A Tudástár/hibakódok menüpont alatt számtalan gép hibakódját megtalálja. Ugyan nem buzdítunk senkit sem az otthoni javításra, barkácsolásra, de sok olyan hiba van, ami házilag is, a gép szétszerelése nélkül megszüntethető. Pl. ha a gépet nem lehet bekapcsolni, nincs kijelzés, érdemes kipróbálni a konnektort egy másik fogyasztóval, pl. hajszárítóval, van-e benne feszültség. Ha a mosógép nem vesz vizet, megnézhetjük a befolyócső szűrőit, a csap állapotát, van-e víz a rendszerben. Ha nem tudja kinyomni a vizet a mosógép, szedjük ki az alsó szűrőjét, ez lehet eldugulva esetleg. Amennyiben ezek ellenőrzését, vagy a komolyabb hibák javítását tapasztalt szerelőre bízná, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk!

Vegyünk új gépet, vagy a javítást válasszuk inkább?

Egy háztartási gép  javíttatása sokkal költséghatékonyabb, mintha egy teljesen új berendezést vásárolna. A szolgáltatás igénybevételével még időt és energiát is megspórolhat, hiszen ahhoz, hogy megleljen egy tökéletes, új háztartási gépet, számos műszaki bolt kínálatát végig kell böngésznie. A hosszú évek során tapasztaltuk, hogy nemcsak a költséghatékonyság miatt döntenek az ügyfelek a javíttatás mellett, hanem azért is, mert alapvetően kiválóan funkcionált az adott háztartási gép, ezért ragaszkodnak hozzá a fennálló probléma ellenére is. Sokan attól félnek, hogy a javítás után már nem lesz teljes értékű, “gyári állapotú”  a szerkezet. Megnyugtatásul közlöm, hogy a beszerelt alkatrészek minősége legtöbbször jobb, mint ami gyárilag benne volt, de legalább ugyanolyan. Arról nem is beszélve, hogy az alkatrészcsere egyedi beszerelést igényel, többször le van ellenőrízve, nem úgy mint a gyárban az összeszerelő szalag mellett, ahol lehetséges, hogy egy betanított munkás vagy robot rakja bele az adott alkatrészt a futószalag mellett. Minden alkatrészcserét egy teljeskörű állapotfelmérés előz meg, gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve. A javítás után sokszor valóban elmondhatjuk, hogy jobb lett, mint a gyári:) 

Partner szerviz: Whirlpool szerviz Buda

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.