Háztartási gép szerviz Budapesten és Pest megyében
Budapesten és Pest megyében

Mosogatógép szerviz Budapest XX. kerület

()

# Mosogatógép szerviz Budapest XX. kerület, # mosogatógép szerelő Budapest XX. kerület, # mosogatógép javítás Budapest XX. kerület

Whirlpool, Candy, Fagor, Beko, Gorenje, Indesit, Hotpoint Ariston, Siemens, Bosch, Aeg, Electrolux, Zanussi, Lg, Samsung mosogatógépek javítása, beüzemelése. Szolgáltatási területünk többek között Budapest XX. kerülete is.

aeg mosogatógép szerviz
aeg mosogatógép szerelő
hűtőgép szerelő nagykáta
háztartási gép szerviz

Mosogatógép szerviz Budapest XX. kerületében. További kiszállási területünket megtalálja itt. Tevékenységi körünk többek között mosogatógépek teljes körű szervizelése, beüzemelése, karbantartása. Vezérlőpanelek javítása, felújítása. Keringető motorok javítása, felújítása. Aquastop befolyócsövek, kifolyócsövek cseréje. Teljes körű állapot és gazdaságossági felmérés javítás előtt. Szerelőink elsődleges feladata a korrekt mosogatógép javítás Budapest XX. kerülétében is. Számlát és érvényesíthető garanciát minden elvégzett munkánkra biztosítunk.

Munkaidőben hívható telefonszám:

Email:

haztartasigepszervizes@gmail.com

whirlpool szerviz

Vegyünk új mosogatógépet, vagy a javítást válasszuk inkább?

Egy mosogatógép javíttatása sokkal költséghatékonyabb, mintha egy teljesen új berendezést vásárolna. A szolgáltatás igénybevételével még időt és energiát is megspórolhat, hiszen ahhoz, hogy megleljen egy tökéletes, új berendezést, számos műszaki bolt kínálatát végig kell böngésznie. A hosszú évek során tapasztaltuk, hogy nemcsak a költséghatékonyság miatt döntenek az ügyfelek a javíttatás mellett, hanem azért is, mert alapvetően kiválóan funkcionált az adott mosogatógép, ezért ragaszkodnak hozzá a fennálló probléma ellenére is. Sokan attól félnek, hogy a javítás után már nem lesz teljes értékű, „gyári állapotú”  a mosogatógép. Megnyugtatásul közlöm, hogy a beszerelt alkatrészek minősége legtöbbször jobb, mint ami gyárilag benne volt, de legalább ugyanolyan. Arról nem is beszélve, hogy az alkatrészcsere egyedi beszerelést igényel, többször le van ellenőrízve, nem úgy mint a gyárban az összeszerelő szalag mellett, ahol lehetséges, hogy egy betanított munkás rakja bele  az adott alkatrészt a futószalag mellett. Minden alkatrészcserét egy teljeskörű állapotfelmérés előz meg, gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve. A javítás után sokszor valóban elmondhatjuk, hogy jobb lett, mint a gyári:) Megbízható mosogatógép szerelő Budapest XX. kerületében várja hívását.

...egy kis történelem...

Josephine Cochrane, a mosogatógép feltalálója, üzletasszony (1839–1913)

1886-ban kapott szabadalmat az általa feltalált mosogatógép. Az ötletes szerkezetben külön rekeszek voltak a tányérok, poharak, evőeszközök számára, a rekeszek egy rézből készült bojler forgó dobjában voltak, alulról forró vízsugár mosta le az edényeket. Több barátja, ismerőse is rendelt az ügyes gépből, ez a siker bátorította arra, hogy szabadalmaztassa. 1893-ban a chicagoi világkiállításon is bemutatta találmányát, ami nagy sikert aratott, különösen az étterem- és szállodatulajdonosok körében. A mosogatógép gyártására 1897-ben saját vállalatot alapított. 2006-ban beválasztották a National Inventors Hall of Fame tagjai közé. 

Cimkék: mosogatógép szerviz XX. kerület, mosogatógép javítás budapest XX. kerület, mosogatógép szerelő budapest XX. kerület

Partner oldal: Mosógépszervizes

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.