Háztartási gép szerviz Budapesten és Pest megyében
Budapesten és Pest megyében

Szárítógép szerviz Budapest IV. kerület

()

Szárítógép szerviz Budapest IV. kerület

Whirlpool, Candy, Fagor, Beko, Gorenje, Indesit, Hotpoint Ariston, Siemens, Bosch, Aeg, Electrolux, Zanussi, Lg, Samsung szárítógépek javítása, beüzemelése. Szolgáltatási területünk többek között Budapest IV. kerülete is.

aeg mosogatógép szerviz
aeg mosogatógép szerelő
hűtőgép szerelő nagykáta
háztartási gép szerviz

Szárítógép szerviz Budapest IV. kerületében. További kiszállási területünket megtalálja itt. Tevékenységi körünk többek között szárítógépek teljes körű szervizelése, beüzemelése, karbantartása. Vezérlőpanelek javítása, felújítása. Motorok javítása, felújítása. Kondenzációs és hőszivattyús szárítógépek belső tisztítása. Teljes körű állapot és gazdaságossági felmérés javítás előtt. Szerelőink elsődleges feladata a korrekt szárítógép javítás Budapest IV. kerülétében is. Számlát és érvényesíthető garanciát minden elvégzett munkánkra biztosítunk.

Munkaidőben hívható telefonszám:

Email:

haztartasigepszervizes@gmail.com

whirlpool szerviz

Vegyünk új szárítógépet, vagy a javítást válasszuk inkább?

Egy szárítógép javíttatása sokkal költséghatékonyabb, mintha egy teljesen új berendezést vásárolna. A szolgáltatás igénybevételével még időt és energiát is megspórolhat, hiszen ahhoz, hogy megleljen egy tökéletes, új berendezést, számos műszaki bolt kínálatát végig kell böngésznie. A hosszú évek során tapasztaltuk, hogy nemcsak a költséghatékonyság miatt döntenek az ügyfelek a javíttatás mellett, hanem azért is, mert alapvetően kiválóan funkcionált az adott szárítógép, ezért ragaszkodnak hozzá a fennálló probléma ellenére is. Sokan attól félnek, hogy a javítás után már nem lesz teljes értékű, „gyári állapotú”  a szárítógép. Megnyugtatásul közlöm, hogy a beszerelt alkatrészek minősége legtöbbször jobb, mint ami gyárilag benne volt, de legalább ugyanolyan. Arról nem is beszélve, hogy az alkatrészcsere egyedi beszerelést igényel, többször le van ellenőrízve, nem úgy mint a gyárban az összeszerelő szalag mellett, ahol lehetséges, hogy egy betanított munkás rakja bele  az adott alkatrészt a futószalag mellett. Minden alkatrészcserét egy teljeskörű állapotfelmérés előz meg, gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve. A javítás után sokszor valóban elmondhatjuk, hogy jobb lett, mint a gyári:) Megbízható szárítógép szerelő Budapest IV. kerületében is várja hívását!

Cimkék: szárítógép szerviz budapest iv. kerület, szárítógép javítás budapest iv. kerület, szárítógép szerelő budapest iv. kerület

Partner oldal:   Mosógépszervizes

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.